Om Göinge Möbler

Service och flexibilitet är vårt motto,
så vi kommer säkerligen hitta något som passar just dig!

Om oss

Göinge Möbler erbjuder svensk design och hög kvalitet. Det har vi gjort sedan 1990. Vårt modellprogram är under kontinuerlig utveckling och att blanda förnuft med mod och nytänkande är vårt mantra. För oss är det lika viktigt att bevara klassiker som att ta fram nutidens soffor och fåtöljer. Våra möbler är handgjorda och vi har full kontroll på hela kedjan. Från material och tillverkning ända fram till leverans. Vi ger våra kunder över hela Norden högsta möjliga flexibilitet och personliga service. Precis som vi vill ha det. Varmt välkomna hem till oss.
Vi möblerar för livet.

Hållbarhet

Göinge Möblers policy är att tillverka möbler med bra kvalité, med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi skall uppnå detta genom att:

• Välja miljöanpassade material

• Påverka våra leverantörer att utveckla miljöanpassade produkter samt välja leverantörer som möter de av oss ställda miljökraven.

• Eftersträva ständiga förbättringar och utveckla våra miljömål.

• Engagera alla medarbetare i vårt miljöarbete.

• Sträva efter att ligga steget före lagar och regler som påverkar miljön.

återbrukskriterier

För att förenkla för våra kunder har vi tagit fram några kriterier som underlättar återbruk av våra möbler. När du väljer en möbel som uppfyller ett eller flera kriterier gör du en bättre affär. Inte bara idag utan också för framtiden. Information om möblernas återbrukskriterier finns under respektive produkt.

Avtagbar klädsel

Våra klädda möbler har en dragkedja eller ett kardborreband som gör det enklare att ta av klädseln vid tvätt eller byte. Vi har även möbler med spikad klädsel som behöver lite mer handpåläggning vid ett byte, men då bevaras stoppningsmaterialet undertill intakt.

Kriteriet ”avtagbar klädsel” betyder att möbeln enkelt kan kläs om tack vare dragkedjor och kardborreband.

Utbytbar stoppning

Ibland behöver både klädseln och hela stoppningen bytas. Beroende på hur möbeln är utformad kan stoppningen antingen vara limmad eller ligga löst under klädseln. Till stora delar innehåller vårt sortiment löst liggande stoppning, men vi arbetar mot att helt komma bort från stoppning som är limmad mot trä.

Kriteriet ”utbytbar stoppning” betyder att rygg-och/eller sittdynan enkelt kan bytas ut utan specialverktyg.

Massivt trä

Trä är ett uppskattat material när det kommer till återbruk. Vem har inte köpt eller ärvt en gammal trämöbel från en släkting? Ett bra sätt att kunna ta vara på en trämöbel är att slipa och lacka om möbeln. För det krävs att detaljerna är i massivt trä.

Kriteriet ”massivt trä” betyder att produkten smidigt kan slipas och lackas om i sin helhet.

våra produkter

Lita på oss

Oss kan du lita på när det kommer till möbler. Vi hjälper dig mer än gärna inreda livet precis så som du vill ha det.

För alla tillfällen

Möbler är en del av vår vardag, oavsett var i livet vi befinner oss. Därför tycker vi att det är otroligt viktigt att det finns möbler som passar allas behov. Vilka önskemål om komfort, design, funktion eller pris kunden än har.

Offentlig miljö

Vi har möblerna till företaget, skolan, sjukhuset, ja vilken offenltig miljö som helst! Kolla in vårt utbud för att se vad som passar er.

Kontakta oss

Adress

Landskronavägen 23,
252 32 Helsingborg

Kontakt

Telefon: 0479-127 70
Mobil: 0730-300 517
E-post: info@goingemobler.se